top of page
Reinout.jpg

REINOUT brengt als vendelleider met zijn oog voor detail de afwerking in onze vendelgroep, en motiveert zo onze vendeliers om steeds beter te worden.

Profielfoto_rob.jpg

ROB neemt met zijn ruime muziekkennis de leiding van onze trommelaars op zich. Hij verrijkt hun kennis met zowel theorie als praktijk.

Nieuwsgierig naar vendelen of trommelen?

 

Bij het vendelen worden reeksen figuren en worpen met grote vendels of vlaggen getoond. Die vendel wordt in evenwicht gehouden door een gewicht aan het einde van de stok. De kracht en techniek die nodig zijn om de figuren juist uit te voeren, worden tijdens de repetities aangeleerd.

Onze vendeliers worden begeleid door trommelaars. We spelen bestaande trommelreeksen, of schrijven zelf de begeleiding. Ook hiervoor is geen voorkennis vereist.

 

Interesse? Welkom bij de vendel- en trommelgroep!

We zijn een hechte groep jonge mensen, die graag spektakel brengt op optredens. Om die optredens voor te bereiden, repeteren we in de zomer wekelijks, en in de winter tweewekelijks. Omdat vendelen voornamelijk een buitensport is, is de locatie steeds afhankelijk van het weer.

Wanneer?

Dinsdag van 19.30u tot 21.00u 

 

Waar?

Campus Leerdorp

Zaal 4

Offerlaan 3
9000 Gent

Bij goed weer in de zomer in de tuin van Jeroen.

Prijs?

Het lidgeld bedraagt € 20 per jaar. Daarin zijn verzekering, alle repetities en enkele activiteiten inbegrepen.

Instappen?

Geef ons gerust een seintje via onze contactpagina!

bottom of page