top of page
Jeroen.jpg

JEROEN DAEMERS

Voorzitter

Jeroen houdt als voorzitter het overzicht over de werking van de groep. Door zijn sociale ingesteldheid en bezorgdheid om iedereen staat hij dicht bij onze leden. Hij is zowel danser als vendelier, en kent de fijne kneepjes van geluidstechniek.

91982320_2617503318485644_66990205048727

ROSANNE VAN KERREBROECK

Secretaris

Rosanne is de georganiseerde duizendpoot die onze groep administratief op de rails houdt.
Haar communicatieve skills maken haar naast secretaris ook de geknipte persoon voor onze pr. Ze is actief in de dansgroep en als trommelaar bij de vendelgroep.

Sonja_edited.jpg

SONJA VAN HECKE

Penningmeester

Sonja is de wiskundige knobbel die over de financiën waakt.
Ze is al vele jaren trouw lid van onze dansgroep. Met haar onuitputtelijke energie staat Sonja altijd klaar, wat er ook moet gebeuren.

Sofie.jpg

SOFIE BAUWENS

Raadgevend lid

Sofie is zonder twijfel het creatieve brein achter onze groep. Ze denkt buiten de lijntjes en brengt zo originele ideeën aan. Sofie is ook dansleiding voor de volwassenen, en trommelt voor de vendelgroep.

Geronimo origineel.jpg

RONALD SNAUWAERT

Erevoorzitter

Na jaren als voorzitter van onze groep, stond Ronald zijn plaatsje af aan Jeroen en kreeg hij de titel van erevoorzitter. Hij helpt het bestuur met zijn jarenlange ervaring, en zijn vele contacten binnen en buiten de volksdanswereld.

Sofie.jpg

SOFIE BAUWENS

Dansleiding volwassenen

Sofie is met dans geboren en opgegroeid. Ze heeft ervaring in andere stijlen waaronder moderne dans en lindyhop, maar volksdans blijft haar nummer één. Ze bruist van energie en brengt die op een aanstekelijke manier over naar onze dansers.

Ruben.jpg

RUBEN VAN RIETVELDE

Dansleiding volwassenen

Ruben zorgde als lid van onze dansleiding al voor een aantal eigen danscreaties die erg gesmaakt worden. Samen met Sofie vormt hij het olijke duo dat voor een fijne sfeer zorgt op de wekelijkse repetities.

Jolien.jpg

JOLIEN VANHEE

Dansleiding kinderen

Jolien is een brok jeugdig enthousiasme gecombineerd met tonnen ervaring. Naast haar studies pedagogische wetenschappen spendeert ze haar zomers op het speelplein, en gaf ze jarenlang dansles aan een kleuter- en kindergroep.

Evelien.jpg

EVELIEN HALEWYCK

Dansleiding kinderen

Evelien is een sociaal beestje met een zorgend karakter. Met haar diploma psychologie, ervaring op het speelplein en dansbenen die een boel snellere jeugddansen kennen, is Evelien een ideale aanvulling voor dit team.

Jago.jpg

JAGO NEVEN

Dansleiding kinderen

Jago is een spring-in-'t-veld met een groot hart voor kinderen. Door zijn jarenlange ervaring in de scouts, weet hij als geen ander hoe je een groep kinderen op sleeptouw neemt.

Reinout_edited.jpg

REINOUT VAN KERREBROECK

Vendelleiding

Reinout brengt als vendelleider met zijn oog voor detail de afwerking in onze vendelgroep, en motiveert zo onze vendeliers om steeds beter te worden.

Profielfoto_rob.jpg

ROB WYSE

Trommelleiding

Rob neemt met zijn ruime muziekkennis de leiding van de trommelaars op zich. Hij verrijkt onze kennis met zowel theorie als praktijk.

Bestuur
Dansleiding volwassenen
Dansleiding kinderen
Vendel- en trommelleiding
Rosanne
bottom of page