top of page
Sofie.jpg

SOFIE is met dans geboren en opgegroeid. Ze heeft ervaring in andere stijlen waaronder moderne dans en lindyhop, maar volksdans blijft haar nummer één. Ze bruist van energie en brengt die op een aanstekelijke manier over naar onze dansers.

Ruben.jpg

RUBEN is het meest recente lid van onze dansleiding. Hij zorgde al voor een aantal eigen danscreaties die erg gesmaakt worden. Samen met Sofie vormt hij het olijke duo dat voor een fijne sfeer zorgt op de wekelijkse repetities.

Zin in internationale en Vlaamse volksdans?

 

Welkom in onze volwassenengroep!

We dansen elke vrijdagavond. Om half acht beginnen we met internationale dansen, gewoon voor het dansplezier. Israëlisch, Engels, Balkan, Nederlands, Turks, variatie genoeg! Eenvoudige dansen worden afgewisseld met dansen die iets meer oefening vergen.

Na een gezellige pauze schakelen we over op Vlaamse volksdansen. In dit deel dansen we op live muziek, en repeteren we voor onze zomeroptredens. Ook wie liever niet mee optreedt, kan zeker een dansje meepikken.

In beide delen dansen we zowel alleen als met verschillende partners. Je hebt dus zeker geen vaste danspartner nodig om te komen meedansen.

Wanneer?

Elke vrijdag    
   van 19.30u tot 20.45u:  Internationale Dans
   van 21.00u tot 22.30u:  Vlaamse Dans met het oog op optredens

 

Waar?

Ontmoetingscentrum De Lieve (rechts achter de kinderopvang) 
Belzeelsestraat 29 
9940 Evergem - Belzele

Prijs?

Het lidgeld bedraagt € 20 per jaar. Daarin zijn verzekering, alle repetities en enkele activiteiten inbegrepen.

Instappen?

Kom gerust eens gratis proberen, geef een seintje via onze contactpagina!

bottom of page